Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
baby wordt onderzocht met handen osteopaat Rose

Over Rose

Zwangere vrouw wordt behandeld door Rose
Over Rose

Mijn naam is Rose Kruijsen en ik ben Osteopaat van beroep.

Het is mijn passie om met behulp van mijn kennis en ervaring uw klachten zo goed mogelijk te behandelen met als doel het vergroten van uw welbevinden.

Voordat ik mijn eigen Osteopathiepraktijk in 2013 opende, heb ik zeven jaar als fysiotherapeut gewerkt. In deze periode merkte ik dat een deel van de cliënten regelmatig terugkwam met steeds dezelfde klachten. Het effect van de behandeling was van korte duur. Hierdoor raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de ontstaansgeschiedenis van klachten en de oorzaak-gevolg relaties in het lichaam. In de Osteopathie staan deze onderwerpen centraal.

“Het analyseren van klachten en het puzzelen om tot een oplossing van klachten te komen vind ik erg leuk.
Het geeft mij enorm veel voldoening als een cliënt na mijn behandeling tevreden de deur uit gaat!”

Omdat ik na mijn opleiding tot fysiotherapeut mijzelf verder wilde ontwikkelen ben ik in 2007 begonnen aan de vijfjarige opleiding tot Osteopaat aan de 'International Academy of Osteopathy' te Zeist. Nadat ik mijn diploma als Osteopaat D.O.-MRO had behaald was het voor mij een logische stap om mijn eigen praktijk in Enschede te beginnen.

Als Osteopaat ben ik ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Het NRO is door de beroepsvereniging (NVO) aangewezen als kwaliteitsregister voor de Osteopathie in Nederland.

Mijn praktijk is gevestigd in een net, modern en hygiënisch pand. Afspraken kunt u snel en eenvoudig inplannen via mijn online afsprakensysteem. Bellen of mailen voor een afspraak kan natuurlijk ook.

Regelmatig volg ik na- en bijscholingen zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Zo heb ik bijvoorbeeld de Frank de Bakker methode en diverse opleidingen op het gebied van Osteopathie bij kinderen gevolgd. Een volledig overzicht vind u op mijn LinkedIn account.

In mijn werk staan aandacht en optimale zorg voor u centraal! Samen met u wil ik graag werken aan een gezond lichaam.

Afspraak intake inplannen

U wilt graag een afspraak inplannen maar u bent
nog niet eerder bij mij onder behandeling
geweest.

Ik ben al in behandeling

Selecteer via het keuzemenu de voor u
passende vervolgbehandeling.

Phia Koopman

Sinds een aantal jaar kom ik bij Rose. Ze heeft een goed inzicht als het gaat om lichamelijke klachten en werkt heel vakkundig. In verband met endometriose heb ik verklevingen.

baby wordt onderzocht met handen osteopaat Rose
Wat kun je verwachten?
Eerste consult

Wanneer u zich aanmeldt voor een behandeling, zal ik eerst een uitgebreid vraaggesprek met u houden en lichamelijk onderzoek doen. Ik vind het daarbij belangrijk om een goede band met u op te bouwen om zo als Osteopaat meer inzicht te krijgen in uw leefpatroon, het verloop van uw klacht, wat uw beperkingen zijn en hoe u hiermee omgaat. Naar aanleiding van het vraaggesprek en het lichamelijk onderzoek zal ik een behandelplan opstellen en dit met u bespreken. Daarbij kan ik ook advies geven wat u zelf kunt doen om uw klachten te verminderen. Het  eerste consult duurt over het algemeen drie kwartier.

Illustratie osteopaat aan het werk