Praktische informatie

Tarief van een consult

Voor een Osteopatische behandeling hanteer ik de volgende tariefstelling:

Klein consult (circa 30 minuten): € 50,00
Uitgebreid consult (circa 45 minuten): € 75,00

Voor de intake en het onderzoek (circa 45 minuten) hanteer ik een tarief van € 75,00. Mocht er na het onderzoek nog tijd over zijn dan maak ik een start met de behandeling.

Betaling & vergoedingen

Na afloop van de behandeling krijgt u meteen de factuur (per e-mail) toegestuurd, deze kunt bij vervolgens bij uw zorgverzekeraar indienen (afhandelijk van het door u gekozen pakket). Gelieve uw betaling aansluitend op het consult per pin te voldoen.

De meeste zorgverzekeraars hebben Osteopathie opgenomen in het aanvullende pakket en vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk. Omdat de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed, heeft dit geen invloed op uw eigen risico.

Ik ben ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Dit is een voorwaarde om de behandeling vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar.

Voor een overzicht van de vergoedingen van zorgverzekeraars kunt u kijken op de link ‘kosten/vergoedingen’ aan de rechterzijde van deze pagina.

NB. Indien u een afspraak wenst te annuleren dient u mij minimaal 24 uur van te voren telefonisch op de hoogte te brengen. Een afspraak welke niet tijdig is afgezegd kan in rekening worden gebracht.