Overslaan en naar de inhoud gaan
Image
baby wordt onderzocht met handen osteopaat Rose

Tarief & Vergoeding

Behandelingstarief

Voor een behandeling hanteer ik de volgende tariefstelling:

  • Intake osteopathie (60 min. incl. administratie) - € 100,00
  • Vervolg behandeling uitgebreid (45 min.) - € 87,50 
  • Vervolg behandeling baby / kind (30 min.) - € 60,00
  • Vervolg behandeling kort (30 min) - € 60,00. NB. Dit betreft een check up consult voor kleinere klachten met name geschikt als het vorige consult niet langer dan 6 weken geleden is. 

Betaling & vergoedingen

Na afloop van de behandeling krijgt u  de factuur per e-mail toegestuurd, deze kunt u vervolgens bij uw zorgverzekeraar indienen (afhandelijk van het door u gekozen pakket). Gelieve uw betaling aansluitend op het consult per pin te voldoen. De meeste zorgverzekeraars hebben Osteopathie opgenomen in het aanvullende pakket en vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk. Omdat de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed, heeft dit geen invloed op uw eigen risico.

Ik ben ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Dit is een voorwaarde om de behandeling vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar.

Voor een overzicht van de vergoedingen van zorgverzekeraars kunt u kijken op de link ‘kosten/vergoedingen’ aan de onderzijde van deze pagina.

Afspraak annuleren. Indien u een afspraak wenst te annuleren dient u mij minimaal 48 uur (tijdens kantoortijden) van te voren telefonisch of per e-mail op de hoogte te brengen. Een afspraak welke niet tijdig is afgezegd wordt in rekening gebracht.

Annuleren in geval van ziekte. Ik heb alle begrip voor mensen die ziek zijn, of ziek worden. Helaas moet ik afspraken die op de dag zelf worden afgemeld in rekening brengen. Dit omdat de gereserveerde tijd niet op het laatste moment kan worden opgevuld door een ander consult.

Vergoeding

Vergoeding Osteopathie

Afspraak intake inplannen

U wilt graag een afspraak inplannen maar u bent
nog niet eerder bij mij onder behandeling
geweest.

Ik ben al in behandeling

Selecteer via het keuzemenu de voor u
passende vervolgbehandeling.