Behandelingstarief

Voor een behandeling hanteer ik de volgende tariefstelling:

  • Intake Osteopathie (circa 45 minuten)  - € 85,00
  • Vervolg behandeling  (circa 45 minuten)  - € 82,50
  • Vervolg behandeling Baby / Kind (30 minuten) - € 55,00
  • Check-up consult (30 minuten) - € 55,00. NB. Dit consult kunt u alleen plannen als de vorige behandeling maximaal 6 weken geleden is.
     

Betaling & vergoedingen

Na afloop van de behandeling krijgt u  de factuur per e-mail toegestuurd, deze kunt u vervolgens bij uw zorgverzekeraar indienen (afhandelijk van het door u gekozen pakket). Gelieve uw betaling aansluitend op het consult per pin te voldoen. De meeste zorgverzekeraars hebben Osteopathie opgenomen in het aanvullende pakket en vergoeden de behandeling geheel of gedeeltelijk. Omdat de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed, heeft dit geen invloed op uw eigen risico.

Ik ben ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Dit is een voorwaarde om de behandeling vergoed te krijgen van uw zorgverzekeraar.

Voor een overzicht van de vergoedingen van zorgverzekeraars kunt u kijken op de link ‘kosten/vergoedingen’ aan de onderzijde van deze pagina.

NB. Indien u een afspraak wenst te annuleren dient u mij minimaal 24 uur van te voren telefonisch op de hoogte te brengen. Een afspraak welke niet tijdig is afgezegd wordt in rekening gebracht.

Vergoeding

https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/osteopathie